NBA-konkarit kritisoivat kovin sanoin joukkueen tulokasta – ”Ei osaa pelata”

© Kuva: Getty Images

Cleveland Cavaliersin kausi on ollut varsin tuulinen, kun joukkue rämpii sarjataulukon häntäpäässä ja myös valmentaja on ehtinyt vaihtua kauden aikana. Ongelmia eivät ole helpottaneet tulokaspelaaja Collin Sextonin ailahtelevat otteet.

Cleveland varasi takamies Sextonin kahdeksantena tänä kesänä, mutta hän ei ole pystynyt vastaamaan odotuksiin. 19-vuotias Sexton on tällä kaudella tilastoinut keskimäärin 11,1 syöttöä, 2,2 syöttöä ja 2,1 menetystä kauden aikana. The Athleticin mukaan erityisesti Clevelandin konkarikaarti on ollut pettynyt hänen esityksiin.

– Hän ei osaa pelata.

– Hän ei osaa puolustaa pick and roll -tilanteita. Hän ei osaa ohjata pelaajia takamiehenä, pelaajat ovat kommentoineet The Athleticin mukaan.

Kauden yhdeksässä ensimmäisessä pelissä, hän on antanut vain 20 syöttöä ja on menettänyt pallon 19 kertaa. Myös hänen puolustustyöskentelynsä saa pelaajilta kovaa kritiikkiä – erityisesti pick and roll -peleissä.

Tiettävästi George Hill on tarjonnut apuaan nuorelle pelaajalla opettaakseen hänet puolustamaan, mutta Sexton ei ole tarttunut tarjoukseen. Myös hänen välinpitämätön asenteensa tappion jälkeen on saanut konkareiden veren kiehumaan.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.