Viime yönä vietettiin NBA:n vuotuista palkintogaalaa, jossa palkittiin kauden parhaita. Arvostetuimmat palkinnot matkasivat eurooppalaispelaajille.

NBA:n runkosarjan parhaaksi pelaajaksi valittiin Milwaukee Bucksin kreikkalaispelaaja Giannis Antetokounmpo. 24-vuotias Antetokounmpo on kolmanneksi nuorin MVP-palkinnon voittanut pelaaja. Hän on samalla viides USA:n ulkopuolella syntynyt pelaaja, joka on voittanut palkinnon. Hän voitti palkinnon selvällä erolla Houston Rocketsin James Hardeniin, sillä kreikkalainen keräsi 78 ykkösääntä 101 mahdollisesta. Perässä seurasivat Oklahoma City Thunderin Paul George, Denver Nuggetsin Nikola Jokic ja Golden State Warriorsin Stephen Curry.

Jos et näe videota, voit katsoa sen täältä.

Vuoden tulokkaaksi äänestettiin Dallas Mavericksin slovenialaispelaaja Luka Doncic. Vuoden parhaan puolustajan palkinnon nappasi ranskalainen Rudy Gobert, joka tienaa leipänsä Utah Jazzissa. Vuoden valmentajaksi valittiin Milwaukeen Mike Budenholzer. Vuoden parhaan kuudennen pelaajan palkinto meni kolmannen kerran Los Angeles Clippersin Lou Williamsille. Kehittyneimmän pelaajan palkinnon vei kotiinsa Toronto Raptorsin kamerunilainen Pascal Siakam.

Katso kaikki palkitut täältä.