Lahti Basketball on tehnyt vuoden sopimuksen viime kaudella joukkuetta edustaneen Jarred Jonesin, 26, kanssa.

Jones oli mestaruuteen päättyneellä kaudella joukkueen paras niin pisteissä (18.8) kuin levypalloissa (9.8).

Loyolan yliopistosta valmistunut Jones saapui Lahteen yhden Saksassa vietetyn kauden jälkeen. ”JJ” osoittautui todelliseksi ammattilaiseksi, joka pystyi auttamaan joukkuetta niin puolustuksessa kuin hyökkäyksessä. Jones onnistui myös mainiosti Suomen Cup otteluissa Korisliigan kärkijoukkueita KTP:tä ja Salon Vilpasta vastaan (18.8 pistettä /11.00 levypalloa).

– Jarred ihastutti viime kaudella yleisöä ja on hienoa, että hän päätti jatkaa uraansa meillä. Ensinnäkin hän tuo jatkuvuutta seuran toimintaan ja toisena asiana hän tuo meille erilaisia vaihtoehtoja niin hyökkäykseen kuin puolustukseen. Hienoa päästä jatkamaan töitä hänen kanssaan, kommentoi Jonesin paluuta päävalmentaja Petri Velling lahtelaisten sivuilla.

– Hienoa palata Lahteen. Minulla on hyviä muistoja pelatessani loistavien pelaajien kanssa. Toin kotiin mestaruuden ja tulevan kauden tavoite on tehdä sama. Paljon kovempi haaste mennä pelaamaan Korisliigaan, mutta pelattuamme viime vuonna muutamaa Korisliigajoukkuetta vastaan, tiedämme pystyvämme sekoittamaan pakkaa liigassa. En malta odottaa paluuta Lahteen ja aloittamaan hommat, Jones toteaa.

– Meille on tärkeää, että joukkueessa on jatkuvuutta. Aloitimme keskustelut Jarredin paluusta jo ennen kauden päättymistä. Hän on pidetty henkilö joukkueen keskuudessa. Todellinen ammattilainen. Olen iloinen, että saimme asian nyt pakettiin , kommentoi toiminnanjohtaja Roope Suonio.

Jarred Jones saapuu Lahteen elo/syyskuun taitteessa.

Lahti Basketballilla on sopimukset Jarred Jonesin, Tuomas Hirvosen, Vesa Mäkäläisen, Arttu Saarijärven, Ali Aholan, Roi Bymanin, Otto Aallon, Eemeli Lampenin ja päävalmentaja Petri Vellingin kanssa.