Brooklyn Netsin latvialaistähti Rodions Kurucsia epäillään yrittäneen kuristaa tyttöystäväänsä.

Tapaus sattui kesäkuun lopulla. Daily Newsin mukaan Kurucs laittoi kätensä silloisen tyttöystävänsä kaulan ympärille kuristaen tätä, jonka jälkeen hän työnsi naisen sängylle läpsien häntä kasvoihin sekä purren tämän huulta. Raportin mukaan Kurucs nosti naisen vielä ilmaan paiskaten hänet sänkyyn, jolloin hänen kylkiluunsa vaurioitui.

Kurucsin asianajaja Alex Spiro vannoo asiakkaansa syyttömyyttä.

– Entinen pariskunta lensi vain päiviä myöhemmin käsi kädessä ja vain ikävän eron jälkeen syytökset tulivat ilmi. Pahoinpitelysyytöksistä ei ole kuvia eikä objektiivisia lääketieteellisiä todisteita olemassa, Spiro kertoi ESPN:n mukaan.

Tapauksen oikeudenkäynti alkaa lokakuun 21. päivä ja Brooklyn Nets on myös aloittanut omat tutkimuksensa aiheesta.