Vilppaalle uusi pelaajasopimus – ”Erittäin hyvä lisä rosteriin”

Salon Vilppaan koripallomiehistön kokoaminen ensi kaudelle jatkuu. 23-vuotiaan Elias Eerikinharju jatkaa Vilppaan riveissä myös ensi kaudella. ToPo junioreiden kasvatti siirtyi tammikuussa Vilppaan riveihin Korihaista ja ehti pelata salolaisväreissä kymmenen ottelua ennen kauden keskeytystä.

Kuuden I divisioonavuoden jälkeen 187-senttinen Eerikinharju siirtyi viime kesänä Korisliigaan Uudenkaupungin Korihaiden riveihin ja pelasi Vakka-Suomessa 21 ottelua ennen siirtoa ikävässä loukkaantumiskierteessä painineeseen Vilppaaseen. Ville Tuomisen ryhmässä hän pääsi mukavasti minuuttien makuun ja kirjasi kymmenessä ottelussa tilastot 14:23 minuuttia, 4.4 pistettä ja 1.6 levypalloa. Komean kolmosprosentin (66.7%) lisäksi Eerikinharjun vahvuudet nähtiin aktiivisessa puolustuspelaamisessa. Takamiehen liigaennätys 18 pistettä syntyi Salohallissa juuri Korihaita vastaan.

– Elias osoitti omalla tekemisellään viime kaudella, että hän on erittäin hyvä lisä Vilppaan rosteriin. Hän toi joukkueelle erinomaista puolustamista ja samalla apuja hyökkäyspäähän. Kovaa koko kentän puolustamista, repimistä ja raastamista sekä paljon sitä näkymätöntä joukkueen eteen tehtävää työtä. Tällaiseen rooliin olen häntä ajatellut myös tulevalle kaudelle. Samalla pääsemme keskittymään Eliaksen henkilökohtaisten taitojen kehittämiseen kaikessa rauhassa, kun hän tulee olemaan mukana heti harjoituskauden alusta alkaen, arvioi uusi päävalmentaja Sami Toiviainen Vilppaan sivuilla.

Lähde: Vilppaan kotisivut


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.