Korisliigassa pelaavan Korbien päävalmentaja Ville Turja aikoo kiinnittää tulevan kauden hankinnoissaan entistä tarkempaa huomiota pelaajien sosiaalisiin taitoihin. Turjan mukaan etenkin nuorten pelaajien sosiaaliset taidot ovat heikentyneet.

Kobrat aloitti sopimusten julkaisun viikolla tekemällä sopimukset Antto Nikkarisen ja Jussi Turjan kanssa. Päävalmentaja Ville Turja on aloittanut myös ulkomaalaispelaajien kartoittamisen. Pelitaitojen lisäksi Turja näkee tärkeänä myös pelaajien persoonallisuudet.

– Joukkuepelinä koripallossa joukkueen tulisi hitsautua hyvin yhtenäiseksi ryhmäksi, jotta kaikki ovat valmiina auttamaan toisiaan ja uhrautumaan pelikaverin puolesta. Nykypäivänä nuorten jatkuva puhelimella olo heikentää heidän sosiaalisia taitojaan ja varsinkin amerikkalaispelaajista olen huomannut muutoksen siinä kuinka sulkeutuneita he usein ovat. Nyt olenkin pelaajia etsiessäni vielä enemmän kuin aiemmin pyrkinyt ottamaan yhteyttä heidän vanhoihin valmentajiinsa ja läheisiinsä selvittääkseni enemmän asioita heidän persoonallisuudestaan, Turja kertoo Kobrien sivuilla.