Toronto Raptorsin ja Boston Celticsin ottelupari menee seitsemänteen peliin, kun Toronto voitti kahden jatkoajan jälkeen. Clippers sen sijaan otti tukevan otteen jatkopaikasta voitettuaan Denverin.

Bostonin ja Toronton välinen ottelu venyi aina toiselle jatkoajalle saakka. Varsinaisen peliajan lopussa Bostonilla oli hyvä mahdollisuus sinetöidä voitto ja sitä kautta jatkopaikka, mutta joukkue epäonnistui. Ensimmäisellä jatkoajalla oli taasen Toronton mahdollisuus kuitata peli itselleen, mutta lopulta ratkaisu saatiin toisella jatkoajalla ja Toronto pakotti ottelusarjan seitsemänteen peliin. Kyle Lowry (33/8/6) oli Toronton ykkösnimi, mutta hän sai tärkeää tulitukea Norman Powellilta (23). Bostonin ykkösnimet olivat Jaylen Brown (31/16), Jayson Tatum (29/14/9) ja Marcus Smart (23/11/10).

Clippers otti kolmannen voittonsa Denveristä ja nappasi tukevan otteen jatkopaikasta. Kawhi Leonard (30/11/9) oli Clippersin ykkösnimi. Denveriltä Nikola Jokic (26/11/6) oli tehokkain.

NBA:n viime yön tulokset (otteluvoitot):
Boston-Toronto 122-125 (3-3)
Denver-Clippers 85-96 (1-3)