Espoo Basket Teamin Hannah Little valittiin tämän kauden ensimmäiseksi kuukauden pelaajaksi.

Little pelaa EBT:n riveissä toista kauttaan. Hän oli jo viime kaudella yksi joukkueensa tärkeimpiä pelaajia, kun tilastoihin kertyi 24 ottelussa 16,5 pistettä, 13,8 levypalloa ja 2,7 syöttöä.

186-senttinen sentteri on johdattanut tällä kaudella joukkueensa viiteen voittoon, eikä tappioita ole espoolaisille vielä kertynyt. Hänen johdollaan EBT on napannut sarjan kärkipaikan. Viidessä ottelussa hän tilastoi keskimäärin 19,8 pistettä, 16 levypalloa, 6,4 syöttöä sekä 3,6 riistoa. Littlen teholukemaksi lokakuussa merkattiin 32.

Oaklandin yliopiston kasvatti on ollut liigan paras levypallopelaaja ja tehotilaston kakkonen. Lisäksi hän on kakkonen syötöissä ja viidentenä pisteissä. Pelaajan merkitystä joukkueelleen ei siis voi korostaa liikaa.

26-vuotias sisäpelaaja on tilastoinut kauden aikana jo neljä tupla-tuplaa. Tripla-tuplakin nähtiin naiselta jo kauden ensimmäisessä ottelussa Honkaa vastaan. Silloin hänelle merkattiin 19 pistettä, 14 levypalloa ja 11 koriin johtanutta syöttöä.