Indiana Pacersin vaikea kausi sai jatkoa keskiviikkona, kun joukkue hävisi Sacramento Kingsille kotonaan pistein 93-104 (47-56). Tappiosta entistä karvaamman teki jatkuvat vaikeuden Pacersin valmennuksessa. Ottelussa Kingsiä vastaan oli apuvalmentajan Greg Fosterin vuoro riidellä pelaajiensa kanssa.

SportsCenter

@SportsCenter
Goga Bitadze and Pacers assistant coach Greg Foster got into a heated discussion.

Myles Turner and multiple other players got involved to attempt to break up the confrontation.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Raporttien mukaan Foster kertoi Kingsin tekemän donkin jälkeen sentterilleen Goga Bitadzelle, että hänen pitää puolustaa tilanteita paremmin. Seuraavassa hyökkäyksessä Bitadze upotti kolmosen, jonka jälkeen mies kääntyi Fosterin suuntaan ja kertoi: ”Istu v—u alas.” Foster kävi erittäin kuumana Bitadzelle seuraavalla aikalisällä ja mies huusi pelaajalleen, muiden Pacersin pelaajien yrittäessä pitää Foster ja Bitadze erillä toisistaan.

Tim and Friends

@timandfriends
Goga Bitadze drills a three and tells his assistant coach Greg Foster to “sit the f*** down”. Foster took exception to that.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Pacers antoi Fosterille yhden ottelun verran toimitsijakieltoa ja Bitadze sai tilanteesta sakon. Joukkue ei kommentoinut tapahtumia enempää kertoen, että tilanne on joukkueen sisäinen asia. Foster kärsi toimitsijakieltonsa ottelussa Atlanta Hawksia vastaan, jonka Pacers voitti 133-126 (72-58).

Valmentajaongelmat ovat olleet suuri huoli Pacersilla tällä kaudella. ESPN raportoi aikaisemmin tällä viikolla, että joukkueen päävalmentajan Nate Bjorkgrenin ja joukkueiden pelaajien välinen suhde on heikko. Bleacher Reportin mukaan Bjorkgrenin ongelmat ovat suurempia, mitä ESPN raportoi aluksi. Bleacher Report oli haastatellut Bjorgrenin kanssa työskennelleitä henkilöitä nimettömänä ja haastattelut kertovat aika karua tarinaa.

– Hän on vain hyvin erilainen. Hän ei ole kusipää, hän on vain hukassa johtajana, eräs liigan johtohenkilö kertoi Bjorkgrenistä.

– Hän on rakentanut suhteita huonolla tavalla ensimmäisestä päivästä lähtien, Pacersissa työskentelevä henkilö kertoi Bleacher Reportille.

ESPN:n tietojen mukaan Bjorkgrenin työpaikka on kauden päätteeksi vaakalaudalla. ESPN uutisoi, että Bjorkgren on valmis parantamaan suhteitaan pelaajiensa kanssa. Bjorkgrenin paras mahdollisuus pitää työpaikkansa on kuitenkin menestyminen pudotuspeleissä. Pacers on tällä hetkellä itäisen konferenssin yhdeksäntenä play-in -paikassa kiinni.