Kouvojen pelaajapakka tulevalle kaudelle täydentyy mukavaa tahtia, kun viimeisimpänä sopimuspaperin signeerasi 198-senttinen Aarni Korkiatupa. Korkiatupa siirtyy Kouvolaan HBA:sta jossa laituri on pelannut viimeiset kolme kautta miesten 1 divisioona A:ta. Korkiatuvan sopimus on kaksivuotinen ja sisältää ulkomaan option.

Korkiatupa, 18, on Rekolan Urheilijoiden kasvatti joka asuu tällä hetkellä Hiekkaharjussa Vantaalla.

Korkiatupa on pelannut viimeiset neljä kautta miesten 1 divisioona A:ssa. Divariura alkoi 14-vuotiaana Järvenpään Koripalloseurassa ja viimeiset kolme kautta Aarni on edustanut pääkaupunkimme HBA-Märskyä. Viime kaudella uusin Kouvo oli kolmen tehokkaimman märskyläisen joukossa viimeisteltyään 14.2 pistettä, 4.0 levypalloa, 2.1 syöttöä ja 1.3 riistoa ottelua kohden keskimäärin 24 minuutin peliajalla. Kolmoset upposivat 34%:n tarkkuudella ja teholukemakin oli mainio 14.2. Kaksi muuta olivat 20-vuotiaat kesken viime kauden Lahti Basketballin paitaan siirtynyt Erik Sajantila (15.6/4.9/4.4, teh 15.8) ja Kotkassa koripallon perusoppinsa saanut Thomas Exaucia (14.4/7.0/1.9, teh 15.0).

Korkiatupa on pelannut U16 ja U18 maajoukkueissa yhteensä 53 maaottelua kirjauttaen näissä keskimäärin 8.2 pistettä ottelua kohden.

– Aarni on nuori ja urheilullinen pelaaja jolla tulevaisuuden tavoitteena on ammattilaisuus. HBA:ssa on tehty hyvää työtä fyysisen harjoittelun ja intensiteetin kanssa, siitä kiitos heille. Meidän tehtävä on viedä Aarnia seuraavalle tasolle henkilökohtaisissa tekniikoissa ja joukkue taktiikoissa. Hän on jo nyt valmis pelaamaan minuutteja Korisliigassa mikä tuo loistavan kilpailutilanteen peliajasta kakkos-/ kolmospaikalle, Kouvojen päävalmentaja Jyri Lehtonen toteaa seuran sivuilla.

Kouvojen pelaajasopimukset kaudelle 2021-22: Tuomas Hirvonen, Oscar Storgård, Henri Permanto, Joel Mäntynen, Ilmari Toikkanen, Teemu Kristeri, Aapeli Syrjämäki, Daniel Rantapaju ja Aarni Korkiatupa.