Helsinki Seagulls ja viime kaudella Lokki-miehistöön liittynyt 21-vuotias takamies Samuli Mäkelä ovat solmineet jatkosopimuksen tulevalle Korisliiga-kaudelle 2021-2022.

Monipuolisesti takamiehen ja pelintekijän roolissa pelaava 178-senttinen Mäkelä edusti Seagullsia viime kaudella yhteensä 10 ottelussa, jonka lisäksi hän pelasi myös 12 ottelua M1A -divisioonassa HNMKY:n riveissä.

Karkkilan Urheilijoiden kasvatilla on jo katseet tiukasti tulevassa Korisliiga-kaudessa.

– Hienoa päästä kehittymään tämän joukkueen kanssa ja saamaan oppia kokeneilta pelaajilta. Odotan jo innolla tulevaa kautta, Mäkelä toteaa Seagullsin tiedotteessa.

Mäkelän kauden piste-ennätys 19 pistettä, 4 syöttöä ja 2 levypalloa syntyivät Helsingin Namikan riveissä maaliskuussa pelatussa M1A-divisioonan pudotuspeliottelussa LoKoKo Bisonsia vastaan.

– Olen tyytyväinen, että jatkuvuus edellisestä kaudesta Samulin tuoreen diilin jälkeen ottaa taas askeleen eteenpäin. Viime kausi oli hänen ensimmäinen liigatasolla ja se jäi vähän torsoksi loppukaudella äityneen jalkavamman vuoksi. Myös tämän vuoksi haluamme nähdä häneltä ehjän kauden rosterissamme.

– Samuli on erittäin tunnollinen harjoittelija ja siten tärkeä palanen joukkuettamme. Hän tuo aktiivisuutta ja pallonkäsittelytaitoa takakentällemme. Ensi kaudella varmaankin suurimmat minuutit tulee edelleen HNMKY:n riveissä, Seagullsin päävalmentaja Jussi Laakso kommentoi.