Clevelandin päävalmentaja suitsuttaa Lauri Markkasta – ”Hän voi loistaa taitotasonsa ansiosta”

© Kuva: Getty Images

Lauri Markkanen on saanut hyvän alun uudessa joukkueessaan Cleveland Cavalierissa. Markkasen rooli on vaihdellut harjoituskauden aikana, mutta jyväskyläläinen on vastannut huutoon kiitettävästi.

Clevelandilla on koossa nuori pitkien miesten ydin ryhmä. 216-senttinen Markkanen, 213-senttinen Evan Mobley sekä 211-senttinen Jarrett Allen takaavat Cavaliersille nuorekkaan, atleettisen ja monitaitoisen isojen miesten osaston. Viime ottelussa Clevelandin päävalmentaja JB Bickerstaff kokeili isojen miesten viisikkoa, jossa Markkanen pelasi pienenä laiturina. Markkanen oli joukkueensa paras pistemies ja on saanut valmentajaltaan myös osakseen kehuja.

– Hän on todella hyvä koripalloilija. Hänen kykynsä heittää, pistää palloa lattiaan, juosta kenttää ja miten hän liikkuu. Laurin tyylinen pelaaja voi kukoistaa sellaisessa systeemissä, missä pallo liikkuu, on jatkumoa ja se ylimääräinen, johon kaikki kiinnittävät huomiota. Hän voi loistaa taitotasonsa ansiosta, Bickerstaff kehaisi Cleveland.comin mukaan.

Myös Markkanen itse on ottanut muutoksen ilolla vastaan.

– Luonnollisesti juttelin valmennusjohdon kanssa siitä, millaisia paikkoja pyrimme saamaan. Valmennusryhmä luottaa minuun, että voin tehdä muutakin kuin vain heittää kolmen pisteen heittoja enkä ole vain yksipuolinen pelaaja, jota yritän todistaa, etten ole, Markkanen totesi.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.