Susijengi jatkoi kesäänsä lauantaina kohdatessaan Belgian toistamiseen. Suomi otti torstaisesta tappiosta opikseen ja nappasi revanssin 80-71-voitolla.

Sasu Salin piti Susijengin esitystä kaikin puolin ehjänä.

– Jyväskylässä on ralli menossa ja samanlainen ralli yritettiin saada käyntiin täällä Tampereella. Hyvällä ilmeellä tultiin kentälle ja muutamaa synkempää kohtaa lukuun ottamatta pelattiin ihan hyvä peli, uransa 117. miesten maaottelun pelannut Salin kiitteli Koripalloliiton tiedotteessa.

Kokenutta susijermua ilahdutti erityisesti tilaisuus päästä takaisin Delfin Basketin yleisön eteen.

– Oon itsekin ollut Tampereella Delfin Basket -junnuna pelaamassa, tää on hieno tapahtuma. Kiva, että junnut pääsevät katsomaan, miten Susijengi pelaa. Toivottavasti joku tässä pelissä tänään olleista pelaajista pääsee kanssa joskus jengiin asti.

Paluun maajoukkuepaitaan tehnyt Henri Kantonen pelasi vahvan pelin.

– Kentällä tuntui koko ajan hyvältä. Eka vaihto meni vielä vähän kentällä liikkumista ja pelin vauhtia tunnustellen, mutta koko ajan pääsin paremmin peliin mukaan, ensimmäisen maaottelunsa vuoteen pelannut Kantonen arvioi omaa pelaamistaan.

– Me löydettiin pelin edetessä koko ajan vapaampia paikkoja hyökkäyksessä, ja kun alettiin saada heitot sisään, siinäpähän se ero sitten kasvoi. Tässä joukkueessa ja ympäristössä on helppo pelata, Kantonen totesi.

Lähde: Koripalloliiton tiedote