Paris Basketball raivasi tiensä EuroCupin finaaliin, kun Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon miehistö kaatoi London Lionsin suoraan kahdessa ottelussa. Ranskassa Ilari Seppälä siivitti Saint-Chamondin tärkeään voittoon.

Paris Basketball oli vienyt ensimmäisen välierän kotonaan ja välieräsarja oli katkolla perjantai-iltana Lontoossa. Paris Basketball nousi vahvan toisen puoliajan turvin 93-85 (39-45)-voittoon. Jantunen auttoi joukkuettaan seitsemällä pisteellä, kahdella levypallolla, syötöllä ja riistolla.

Paris Basketballin tuleva finaalivastus on vielä auki, sillä Besiktasin ja Bourg-en-Bressen välieräsarja on tilanteessa 1-1.
Ottelutilastot

Euroliigassa Bologna ei onnistunut kääntämään kurssiaan voitolliseksi, vaan koki viidennen peräkkäisen tappionsa taivuttuaan niukasti Panathinaikosille 79-81 (39-51). Bologna on kahdeksantena.
Ottelutilastot

Ilari Seppälän käsi kävi kuumana, kun hän johdatti Saint-Chamondin tärkeään 111-100 (54-45, 96-96)-jatkoaika voittoon Evreuxista. Seppälä heitti ottelussa 22 pistettä, joista neljä syntyi jatkoajalla Saint-Chamondin karistaessa vierasjoukkueen kintereiltään. Seppälä oli erityisen tarkka kolmen pisteen rajan takaa, kun yhdeksästä yrityksestä kuusi upposi sukkaan. Hän täytteli tilastojaan komeasti myös kahdella levypallolla, kuudella syötöllä ja riistolla. Saint-Chamond on Ranskan ProB:ssä 11., mutta vain voiton päässä pudotuspelipaikasta.
Ottelutilastot

Liettuan liigassa Daniel Dolenc korjasi yhden levypallon näppeihinsä, kun Mazeikiai kaatoi Pieno zvaigzdesin 79-73 (42-35). Mazeikiai jatkaa sarjassa kuudentena.
Ottelutilastot

Puolan ykkösdivisioonassa Mikael Laihosen Radom taistelee edelleen tiukasti pudotuspelipaikasta voitettuaan Wroclawin 78-63 (46-37). Laihonen esiintyi vahvasti yhdeksän pisteen, viiden levypallon ja torjunnan tilastoilla. Radom on yhdeksäntenä.
Ottelutilastot

Islannin liigassa Antti Kanervon yhdeksän pistettä, neljä levypalloa ja kaksi riistoa siivittivät Stjarnanin tärkeään 91-90 (48-49)-voittoon Grindavikista. Voitolla Stjarnan nousi kahdeksanneksi ja pudotuspelipaikkaan kiinni.
Ottelutilastot

Ville Tahvanaisen Alftanes pääsi niin ikään voiton siivittämänä pääsiäisen viettoon, kun Haukar kaatui vieraskentällä 98-91 (50-42). Tahvanainen rankaisi entistä seuraansa 13 pisteellä, levypallolla, syötöllä ja riistolla. Alftanes on kuudentena.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote