NBA-seura San Antonio Spurs on vahvistanut tehneensä sopimuksen takamies Chris Paulin kanssa.

Paulin sopimus on yksivuotinen. Hän tienaa siitä mukavat 11 miljoonaa dollaria.

Viime kaudella Paul pelasi Golden State Warriorsissa 58 ottelua ja sai peliaikaa noin 26 minuuttia ottelua kohti. Hänen ottelukohtainen pistekeskiarvonsa oli 9,2, kun se koko hänen 19-vuotisella NBA-urallaan on 17,5 pistettä.

Paul ei ole enää huippuvuosiensa tasolla, mutta Spurs tarvitsee hänen kokemustaan. Spurs yrittää rakentaa uutta menestystarinaa viime vuoden ykkösvarauksensa ranskalaisen Victor Wembanyaman ympärille. Paulista Wembanyama saa hyvän mentorin ensi kaudelle.

Paul aloitti NBA-uransa New Orleans Hornetsissa 2005. Hän on edustanut NBA:ssa myös Los Angeles Clippersia, Houston Rocketsia, Oklahoma City Thunderia sekä Phoenix Sunsia.

Paul on voittanut urallaan Yhdysvaltain parhaassa joukkueessa olympiakultaa Pekingissä 2008 sekä Lontoossa 2012.