Espanjassa nähtiin sunnuntaina suomalaispelaajien kohtaaminen, kun Jamar Wilsonin Estudiantes isännöi Petteri Koposen Barcelonaa. Wilsonin Estudiantes otti ottelusta yllätysvoiton ja Wilson myönsi voiton maistuneen makealle.

Estudiantes nousi tappioasemasta varsinaisella peliajalla ensin tasoihin ja voitti lopulta jatkoajalla 83-81. Voitolla Estudiantes piti pudotuspelihaaveensa vahvasti elossa ja rajaan on nyt matkaa kaksi voittoa. Wilson sai samalla ottelusta kehumisoikeudet itselleen.

– Juttelimme lauantaina kesän maajoukkueaikataulusta ja hän kuittasi minulle vitsinä, että minullahan on toukokuu vapaana, kun emme selviä pudotuspeleihin. Tästä voitosta sain siihen ihan kivan kuittauksen, Wilson heitti Koripalloliiton tiedotteessa.

Wilson joutui jättämään Estudiantesin edellisottelun väliin lievän alaraajavamman vuoksi, mutta hän vakuutti, ettei loukkaantuminen enää häirinnyt.

– Loukkaantuminen ei enää vaivannut ja olin täydessä kunnossa. Heitin vain todella huonosti, mutta onneksi tämä on joukkuelaji. Tästä voi nauttia hetken aikaa ja sitten palataankin taas harjoituksiin, Wilson totesi.