Los Angeles Lakersin koripallotähti Steve Nash saa mahdollisuuden näyttää taitonsa futiskentällä, kun hän pääsee osallistumaan Inter Milanin testiin.

Kanadalainen Nash ei hyppää aivan kylmiltään jalkapallokentälle, sillä nuorempana poikana hän pelasi jalkapalloa ja hänen isänsä pelasi ammattilaisena Englannissa ja Etelä-Afrikassa. Lisäksi Nashilla on pieni siivu MLS-joukkue Vancouver Whitecapista.

Inter Milan osallistuu USA:ssa pelattavaan harjoitusturnaukseen ja Nash pääsee mukaan joukkueen harjoituksiin pari päivää ennen turnauksen alkua.

– On unelmien täyttymys päästä testiin, eikä vain testiin, vaan päästä kentälle Inter Milanin kanssa, joka on yksi suurimmista organisaatioista urheilussa. Olo on kuin pienellä lapsella, Nash hehkutti uutistoimisto AP:lle.

Nash myöntää, että osallistuminen Interin harjoituksiin jännittää.

– Jännitys on paljon korkeampi kuin koripallokentällä, se on varmaa. Jännitän edelleen ajoittain koripallopelejä. Kun menen kentälle en ole hermostunut, mutta ennen peliä voin olla. Nyt menen näiden pelaajien kanssa joita katson ylöspäin ja näen heidän pelaavan, se todellakin nostaa jännitystä. Tulen olemaan erittäin hermostunut ja innokas, Nash heittää.