Eurocup-paikka käänsi Tuukka Kotin pään

© Kuva: Juha Tamminen

Tuukka Kotti ja Nilan Bisons vastasivat maanantain uutispommista, kun loimaalaisseura ilmoitti Kotin siirtyneen seuran riveihin. Kotti on sopimuksesta innoissaan ja siirtyy kovin tavoittein uuteen seuraan.

Kotti on tyytyväinen ratkaisuunsa ja kertoo SuomiKoris-sivustolle päätöksessä painaneen paljon Bisonsin paikka Eurocupissa.

– Hieno fiilis päällä, kun pääsin sopimukseen Biisonien kanssa. Olo on helpottunut ja tyytyväinen.

– Bisonsin pääsy Eurocupiin oli se asia, joka ratkaisi ja joka kiinnosti. Samoin seuran kovat tavoitteet, Kotti hehkuttaa.

– Eurocup on todella kova juttu suomalaiselle koripallolle ja se asia varmasti aukeaa ensi kaudella myös suurelle yleisölle. Se vie koko suomalaista koripalloa eteenpäin.

Parhaillaan Ranskassa Susijengin kanssa syyskuun EM-lopputurnaukseen valmistautuva Kotti paljastaa sopimuksessaan olevan ulkomaan pykälä. Helpolla häntä ei kuitenkaan ulkomaille houkutella.

– Minulla on sopimuksessa pykälä, joka sallii siirron ulkomaille, mutta kynnys lähteä on korkeampi kuin aiemmin juuri Eurocupin vuoksi. Mihin tahansa ei kannata lähteä, mutta jos joku todella iso tilaisuus tulee, ulkomaan siirto on vielä mahdollinen.

– Lähtökohta on, että voitan ensi kaudella urani ensimmäisen Suomen mestaruuden ja olen mukana Bisonsin triplassa. Ei muun laisilla tavoitteilla voi kauteen lähteä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.