Loukkaantuneena ollut Ruotsin Jonathan Skjöldebrand on toipunut parahiksi loukkaantumisestaan ja pystyy vahvistamaan Ruotsin joukkuetta Slovenian EM-kisoissa.

Skjöldebrand on ollut loukkaantuneena parin edellisviikon ajan, mutta ehtii kuntoon kisoihin mennessä.

– Lääkäri sanoi, että Jonathan ei pysty pelaamaan perjantaina viimeisessä harjoitusottelussamme, mutta hänen pitäisi olla 100 prosenttisessa kunnossa sunnuntaina, joten hän on mukana kisajoukkueessa, Ruotsin päävalmentaja Bradley Dean valottaa.

Skjöldebrandin toipuminen tiesi sitä, että Tobias Borg putosi viimeisenä pelurina pois kisajoukkueesta.

Skjöldebrandin lisäksi Ruotsin kisamiehistöön kuuluvat Jonas Jerebko, harjoitusotteluiden paras pistemies Jeff Taylor sekä Anton Gaddefors, Viktor Gaddefors, Kenny Grant, Ludvig Hakansson, Joakim Kjellbom, Brice Massamba, Thomas Massamba, Dino Pita ja Erik Rush.

Ruotsi pelaa Suomen kanssa samassa lohkossa ja joukkueet iskevät vastakkain viikon päästä torstaina.