Torstain voittoisan Ruotsi-ottelun jälkeen Susijengin pelaajat menivät tapaamaan fanejaan. Avoimeen tilaan oli ahtautunut satoja Suomen faneja osoittamaan suosiotaan sankareilleen.

Pelaajat saapuivat Carpacccio-aukiolle sijaitsevaan Tavernaan hieman 17.30 jälkeen ja saivat hullaannuttavat suosionosoitukset ja Suomi-huudot raikuivat sen verran lujaa, että kuuluivat koko keskusta-alueelle.

Tilaisuutta juontaneen Yle Urheilun Antti-Jussi Sipilän haastatteluun tulivat Teemu Rannikko, Hanno Möttölä, Petteri Koponen, Samuel Haanpää, päävalmentaja Henrik Dettmann sekä urheilu- ja kulttuuriministeri Paavo Arhinmäki.

Lyhyiden haastatteluiden joukkue jäi jakamaan faneilleen nimikirjoituksia. Joukkueen matkatessa takaisin majapaikkaansa palautumaan ja valmistautumaan lauantaiseen Italia-peliin, jatkuu fanien ilta musiikin merkeissä Koperin keskustassa.

Katso kuvagalleria tapahtumasta SuomiKoris.comin Facebook-sivuilta.