Suomen jalkapallo- ja koripallomaajoukkue pitävät tiiviisti yhtä. Susijengi pelaa parhaillaan EM-kisoissa ja Huuhkajat on puolestaan leireillyt yhdessä nyt jo reilun viikon – perjantaina oli ottelu Espanjaa vastaan ja tiistaina peli Georgiaa vastaan.

Huuhkajat ovat seuranneet tarkasti Susijengin hienoja otteita Slovenian EM-kisoissa. Myös yhteydenpito joukkueiden välillä on ollut tiivistä.

– Joukkueet ovat olleet koko ajan yhteydessä ja olemme toivotelleet tsemppiviestejä toisillemme. Paljon tuttuja on puolin ja toisin, Huuhkajien tiedotuspäällikkö Timo Walden kertoo Suomikoris.comille.

– Me olemme viestitelleet sinne päin ennen pelejä ja pelien jälkeen ja päinvastoin. Tämä on todella hieno juttu, sillä meidän täytyy pitää yhtä, suomalaisina edustusjoukkueina. Susijengi on pelannut jo nyt fantastisen turnauksen, me pidimme Espanjaa ahtaalla ja toivon mukaan laitamme Georgian nurin tiistaina. Pitää jo kiittää tässä vaiheessa taistelutoivotuksista Susijengiltä. Ne terveiset ovat arvokkaat, Walden lisää.