Ensi viikonloppuna salolaiskatsojat pääsevät ottamaan ennakkostartin Korisliigaan, sillä Salohallilla esittäytyy peräti neljä Korisliigan joukkuetta. Vilppaan järjestämässä PiiHotel-turnauksessa ei jaeta palkintoja, vaan tarjotaan joukkueille mahdollisuus hioa viimeisiä kuvioitaan vajaan kahden viikon kuluttua alkavaan Korisliigaan.

Isäntä-Vilppaan lisäksi kahden päivän aikana Salohallin parketilla nähdään viime kauden liiganelonen Kauhajoen Karhu sekä Vilppaan kanssa viimeisestä pudotuspelipaikasta kilpailleet Lapuan Korikobrat sekä Uudenkaupungin Korihait.

Vilpas on pelannut syksyn aikana viisi harjoitusottelua ja saldona kaksi voittoa (Korihait, Kalev) ja kolme tappiota (Korihait, Kalev, Bisons). Joukkue on fyysisesti hyvässä kunnossa ja kuluva viikko sujuu enemmänkin joukkueasioiden hiomisessa.

Vilpas on kohdannut Korihait jo kahdesti treenikauden aikana, joten viikonloppuna joukkueet eivät enää kohtaa. Varsinkin, kun Tupamäen ja Mikkolan ryhmät esiintyvät vastakkain liiga-avauksessa 4.10. Pohitullissa. Sen sijaan Vilpas kohtaa lauantaina iltapelissä (17.30) vahvasti uusiutuneen Lapuan Korikobrat ja sunnuntain päiväpelissä (15.30) Kauhajoen Karhun.

Salohallilla nähtävää riittää siis neljän ottelun verran. Lauantain avausotteluun kello 15.00 asettuvat Korihait ja Karhu ja kello 17.30 kohtaavat Vilpas ja Korikobrat.

Lisätietoa Salon turnauksesta Vilppaan kotisivuilta.