Tapiolan Honka koki viimeisessä harjoitusottelussaan tappion Lappeenrannan Namikalle. Tapiolalaisten päävalmentaja Pekka Salminen otti tappiosta mukaansa positiiviset asiat.

Salminen antoi pelin jälkeen tunnustusta Namikalle.

– Lappeenranta oli todella hyvä tänään, he heittivät erinomaisesti koko pelin ajan. Vanha Ruotsin aikainen suosikkipelaajani Brandon McKnight vei meitä kouluun oikeastaan koko pelin ajan ja coach Tuoville pitää antaa krediittiä, sillä LrNMKY osasi iskeä puolustuksessamme niihin asioihin, jotka eivät ole vielä valmiina, Salminen totesi Hongan kotisivuilla.

Tappiosta huolimatta Salminen haki ottelusta positiivisia asioita.

– Otetaan tästä pelistä mukaan positiiviset asiat: isot jenkkimme olivat todella hyviä ja nuorisoketjusta Joni Herrala ja Anton Odabasi täyttivät paikkansa hyvin. Lisäksi saimme hyvän opin siitä, missä pitää mennä eteenpäin, varsinkin puolustuspäässä.

– Huomiona kaikille katsojille sekä meidän pelaajille: Korisliiga tulee olemaan hyvätasoinen, jokaiseen peliin täytyy suhtautua vakavasti, sillä yhtään helppoa peliä ei ole tiedossa eikä sarjassa ole huonoja pelaajia, Salminen sanoi.