Lauantaina saatiin Korisliigan avauskierros päätökseen kolmella ottelulla. Viime vuoden finaalin uusinnassa Bisons oli jälleen KTP:tä vahvempi. Lisäksi Pyrintö ja Honka avasivat kautensa vahvasti.

Ottelu oli koko ajan tasainen, mutta Bisons repäisi viimeisellä neljänneksellä tarvittavan eron voittaessaan 77-68 (32-29). Bisonsin Susijengi-pelurit Mikko Koivisto ja Tuukka Kotti olivat vahvassa vireessä, sillä Koivisto upotti 17 pistettä ja antoi kuusi syöttöä. Kotti merkkautti 13 pistettä ja 11 levypalloa. Vesa Mäkäläinen onnistui niin ikään hienosti 15 pisteellä ja Justin Hawkins onnistui 13 pisteen arvoisesti. Kotkalaisten paras pistemies oli 16 upottanut Chris Owens ja häntä säesti hyvin Sharaud Curry 13 pisteellä. Sefton Barret ylsi 12 pisteeseen ja Jukka Matinen kymmeneen.

Pyrintö ja Lappeenrannan Namika järjestivät korijuhlat Pyynikillä, jotka päättyivät lopulta kotijoukkueen 109-81 (56-50)-voittoon. Pyrinnöltä viisi peluria pääsi kaksinumeroisiin ja parhaimpana oli Antero Lehto 18 pisteellä ja häntä seurasivat Osku Heinonen (17), Benjamin Raymond (16), Kelvin Lewis (15) ja Damon Williams (13). Heinonen upotti pisteistään viisi kolmosen rajan takaa. Lappeenrantalaisten parhaat pistemiehet olivat 17 pistettä upottaneet Atte Perttu ja Brandon McKnight. Todd Brown seurasi 16 pisteellä. Greg Logins teki yhdeksän pistettä, mutta nappasi yhteensä peräti 15 levypalloa.

Tapiolan Honka teki vahvan paluun pääsarjatasolle voittamalla Korikobrat 76-59 (44-26). Ronnie Clark oli vahvalla pelipäällä heiluttaen sukkaa 21 pisteellä ja Jaraun Burrows ylsi 13 pisteeseen ja 10 levypalloon. Anton Odabasi teki 13 pistettä ja samaan ylsi myös Anthony Tucker. Lapuan parhaat pistemiehet olivat Brad Reese 14 pisteellä ja Jussi Turja 12 täpällä. Tuore tulokas Frank Holmes otti kymmenen levypalloa.

Korisliiga jatkuu keskiviikkona täydellä kierroksella.