KTP-Basket aloitti Korisliigan kotiottelunsa hurjalla tavalla keskiviikkoiltana Steveco-Areenalla. Kotijoukkue tykitti loppunumeroiksi Korihaita vastaan luvut 108-73 (48-38).

Kotkalaisten päävalmentaja Sami Toiviainen valitsi aloitusviisikkoonsa Sharaud Curryn, Jukka Matisen, Timo Heinosen, Sefton Barrettin ja Chris Owensin. 178-senttistä Currya lukuun ottamatta kaikilla pelaajilla on mittaa yli 195-senttiä.

– Hyvä kotiavaus ehdottomasti. Lähdimme isolla viisikolla liikkeelle ja se toimi varsin hyvin. Tässä on niin paljon pelejä tulossa ja sarja niin alussa, että aion varmasti kokeilla erilaisia viisikoita eri otteluiden alussa. Tällä tavalla näen ottelutilanteessa, miten eri viisikot toimivat, Toiviainen valottaa kotkalaisten sivuilla.

Toiviainen oli erityisen tyytyväinen hyökkäyspään pelaamiseen.

– Ilahduttavaa oli se muutos, jonka saimme etenkin hyökkäyspäähän verrattuna avausotteluun Loimaalla. 16 syöttöä kertoo siitä, että pallo liikkui ja maltoimme löytää sen vielä vapaamman pelaajan. Nyt sitten pelaajat torstaiaamuna vesijumppaan palautumaan ja minulla on jokunen tunti tässä aikaa videoiden parissa ennen perjantaista Lahti-ottelua ja torstain scouttia vastustajasta, Toiviainen valottaa torstain ohjelmaa.

KTP isännöi perjantaina Namika Lahtea.