Lappeenrannan Namika kohtaa mielenkiintoisessa Korisliigan kamppailussa maanantaina Joensuun Katajan. Namika lähtee metsästämään Joensuusta kauden avausvoittoaan.

Lappeenrantalaiset kohtasivat edellispelissään perjantaina Bisonsin ja Namika oli vielä alle kaksi minuuttia ennen loppua johdossa, mutta rutinoitunut kotijoukkue käänsi voiton väkisin itselleen.

Kataja on sen sijaan hävinnyt pari edellisotteluaan, mutta joukkueesta löytyy tulivoimaa edukseen esiintyneiden Teemu Rannikon ja Mike Morrisonin muodossa. Myös sarjan tarkimpiin heittäjiin kuuluva Antti Kanervo pelannee kauden ensimmäisen ottelunsa, joka varmasti tuo tasapainoa Katajan peliin.

– Vaikka voitto ei vielä perjantaina nähnytkään päivänvaloa, olemme parantaneet selvästi otteitamme viimeisen viikon aikana. Katajaa tulee kunnioittaa vastustajana, sillä joukkueen hyökkäyspeli on Rannikon ja Morrisonin johdolla todella vaarallista. Tällä ottelutahdilla harjoittelu on hankalaa, joten pelin kehittämiseen ottelut kärkijoukkueita vastaan ovat todella tärkeitä, Namikan päävalmentaja Lassi Tuovi ennakoi Namikan sivuilla.