Pyrintö aloitti Baltian liigan vakuuttavasti ottamalla selvän voiton Kalev Tallinnasta. Päävalmentaja Pieti Poikolan mukaan ratkaisunavaimet olivat hyvässä puolustuspelaamisessa sekä Kelvin Lewisin ja Topias Palmin vahvassa iltapuhteessa.

Tampereen Pyrintö puolusti Pyynikillä Tallinnan Kalevin kumoon ja avasi Baltian liigan 75-54 kotivoitolla virolaisjoukkueesta. Pyrinnön avainpelaajina häärivät peräti seitsemän kertaa kaaren takaa osunut Lewis sekä 16 pistettä upottanut Palmi.

– Emme olleet ehkä henkisesti tänään parhaimmillamme ja vastustajan makaava paikka teki meidän pelistä hieman erilaista. Meidän ottelun teemana oli puolustaa hyvin eikä murehtia turhaan hyökkäystä. Hyökkääminen olikin hieman huolimatonta, mutta puolustus toimi tänään hyvin ja se toi meille voiton, Poikola pohti ottelua Pyrinnön sivuilla.

– Laaja rotaatiomme mahdollistaa sen, että jokainen voi kentällä ollessaan antaa kaikkensa. Tänään meiltä onnistuivat erityisesti Topias ja Kelvin. Topias on luontainen skoraaja, joka ei epäröi heittää ja hänellä on vielä hieno ura edessä. Kelvin puolestaan sai tänään niitä heittoja, minkä takia halusimme hänet Pyrintöön, Poikola kehuu joukkueensa onnistujia.