”Loviisan Pommittaja” Tuomas Iisalo oli hurjassa heittovireessä sunnuntaisessa Kouvot-ottelussa. Hongan konkari heitti 35 pistettä joista peräti 21 syntyi kolmosilla.

Kouvot johti vielä tauolla, mutta Iisalon löytynyt heittovire ja Ronnie Clarkin vahva peli nostivat espoolaiset rinnalle ja ohi.

– Ensimmäinen puoliaika oli hapuileva koko joukkueelta. Haimme selvästi rooleja kahden avainpelaajan puuttuessa kokoonpanosta. Lisäksi olimme helisemässä levypalloissa. Onneksi Ronnie Clark piti meidät mukana kovilla henkilökohtaisilla suorituksillaan. Puoliajalla päätimme yhdessä keskittyä pelaamiseen tuomareille purnaamisen sijaan. Se mahdollisti paremman levypallopelin ja vapautuneen hyökkäämisen, kapteeni Iisalo kertaili Hongan sivuilla.

– Kun pääsimme peliin sisään, niin sitten vaan annettiin mennä. Kaikki täyttivät omat roolinsa ja tuntui, että saamme jokaisessa hyökkäyksessä haluamamme ratkaisun. Pelimme oli todella sujuvaa ja hyvin rytmitettyä. Edes Kouvojen kova loppurynnistys ei järkyttänyt meitä, vaan hoidimme homman kunnialla kotiin. Iso voitto kaiken kaikkiaan ja hieno jatko upealle alkukaudelle, Iisalo kertoi tyytyväisenä.