Petteri Koponen jatkoi väkeviä otteitaan Himkin jatkaessa vahvaa alkukauttaan VTB-liigassa. Nuori Joonas Cavén debytoi Espanjan sarjassa. Sasu Salinin Union Olimpija sen sijaan jatkoi tappiotaivaltanaan Adrianmeren liigassa.

Koponen loisti jälleen Himkin paidassa joukkueen voitaessa vieraskentällä Volgogradin 96-80 (48-38). Koponen uurasti ottelussa pisteitä 16 pinnan edestä ja nappasi ohessa viisi levypalloa ja antoi viisi syöttöä.

Cavén pääsi debytoimaan Espanjan liigassa, kun hän pelasi Joventut Badalonan mukana Barcelonaa vastaan. Joventut Badalona kiusasi Katalonian jättiläisiä aivan loppuhetkille saakka, mutta lopulta Barcelona otti ottelusta voiton. Cavén pelasi ottelussa viisi minuuttia ja ehti ottelussa esittää näyttävän blokin ja otti yhden levypallon. Cavén on samalla neljäs suomalaispelaaja, joka on pelannut Espanjan pääsarjassa.

Olimpijan vaikea alkukausi sai jatkoa, kun se hävisi tällä kertaa kotikentällään Belgradin punaiselle tähdelle niukasti 61-62. Olimpija johti ottelua aina viimeisille hetkille saakka, kunnes serbialaiset onnistuivat viimeisessä korissa voittaen ottelun. Olimpija on hävinnyt kaikki neljä avausotteluaan. Salin teki ottelussa kolme pistettä ja viisi levypalloa.