Tappioitta Korisliigassa porskuttava Pyrintö isännöi maanantain huippuottelussa KTP:tä. Pyrinnön Antero Lehto tietää KTP:n vahvuuden ja pitää joukkuetta kovempana kuin viime vuoden hopeaa voittanutta joukkuetta.

Korisliigan kärkiottelussa on mielenkiintoiset asetelmat, sillä Pyrintö ei ole hävinnyt vielä otteluakaan, kun taas KTP:n tappiosaraketta tahraa kaksi merkintää. Lehdon mukaan odotettavissa onkin viihdyttävä ottelu.

– Kova matsi tiedossa. Kotka on yksi mestarisuosikeista, joka on mielestäni myös vahvempi kuin viime kaudella. Jos haluamme kaataa KTP:n, meidän täytyy onnistua pelissämme täydet 40 minuuttia. Etenkin [Sharaud] Curryn kanssa meidän pitää olla tarkkana. Hän on erittäin hyvä pelaaja, joka näkee kentän hyvin ja osuu samalla myös tarkasti kaaren takaa. Joukkuepuolustuksemme pitää olla maanantaina parhaimmillaan. Kiva päästä pelaamaan Kotkaa vastaan ja uskon, että Pyynikillä nähdään viihdyttävä matsi, Lehto ennakoi Pyrinnön sivuilla.