Kobrien seuraavassa ottelussa vastaan asettuu Namika Lappeenranta. Namika nappasi edellisessä matsissa kauden avausvoittonsa kukistamalla Korihait kotikentällään. Sen sijaan Kobrien ensimmäisen voiton metsästys jatkuu edelleen.

Kobrajoukkueessa on tapahtunut muutoksia, kun Derrick Crayton otti joukkueen vetovastuun.

Viime kaudella Namika vei keskinäiset kohtaamiset 3-1. Kaikki ottelut olivat erittäin tasaisia, mutta parivaljakko Jason Conley ja Matt Gibson käänsivät kolme ottelua ratkaisuhetkillä Namikalle.

Craytonin mukaan Korikobrat pääsee lähtemään hyvin valmistautuneina Namikan kimppuun.

– Olemme saaneet alle erittäin hyvän harjoitusviikon ja nyt tekeminen pitäisi saada siirrettyä ottelun. Emme ole niinkään vielä keskittyneet vastustajien tekemisiin vaan enemmän oman pelin hiomiseen. Namikalla on kolme hyvää amerikkalaispelaajaa, jotka vastaavat pääosin pisteiden tekemisestä. Ei kuitenkaan pidä unohtaa Cliftonia [Jones], [Atte] Perttua ja [Antti] Niskasta, jotka rokottavat heti mikäli keskitymme liikaa amerikkalaispelaajiin. Vieraspelit ovat luonnollisesti aina vaikeita ja haastavia, mutta kaiken onnistuessa pisteiden tuominen lakeudelle on mahdollista, joukkueen uusi valmentaja Crayton kertoo Korikobrien sivuilla.