Gerald Lee juniorin Ploiestin vahva vire sai jatkoa lauantaina. Voittoon ylsi myös Joonas Cavénin CB Prat Joventut. Sen sijaan Sasu Salin ja Shawn Huff kokivat tappiot.

Leen Ploiesti otti selkeän 71-53-voiton hakiessaan pisteet Steaualta. Lee merkkautti itselleen 10 pistettä ja kuusi levypalloa. Ploiesti on sarjassa jaetulla kärkipaikalla viidellä voitolla ja yhdellä tappiolla.

Sasu Salinin Olimpijan tuskien taival jatkuu Adrianmeren liigassa. Tällä kertaa ljubljanalaiset hävisivät huonon päätösneljänneksen takia Igokealle 73-81. Salin upotti pelissä kahdeksan pistettä. Olimpija on ainoa joukkue, joka on vielä voitoitta.

Huffin Ludwigsburg koki niukan tappion sen hävitessä EWE Basketsille 86–90. Huff teki ottelussa viisi pistettä ja otti neljä levypalloa. Neljällä voitolla ja kolmella tappiolla Ludwigsburg on sarjassa tällä hetkellä seitsemäntenä.

Cavénin CB Prat Joventut otti toisen peräkkäisen voittonsa, kun se kaatoi jatkoajalla Azpeiatan 105–101. Cavén nappasi ottelussa kahdeksan pistettä, neljä levypalloa ja kaksi blokkia.