Tampereen Pyrintö on aloittanut kautensa vakuuttavasti sekä Korisliigassa että Baltian liigassa. Joukkue on porhaltanut molemmat sarjat läpi ilman tappioita ja peli kulkee. Joukkueen sentteri Antti Nikkilän mukaan Pyrinnön kokonaisuus on hyvin koossa.

Nikkilä pudotti kesän aikana toistakymmentä kiloa ja liike on kuin nuorempina päivinä. Nikkilä pitääkin alkukauden menestyksen salaisuutena hyvää harjoittelua ja hyvin kohdilleen loksahtaneita palasia.

– Kaikki ovat kunnossa ja treenasimme paljon kesällä. Lisäksi jenkit sopivat hyvin meidän joukkueeseen ja nyt meillä on myös heittovoimaa kaaren takaa ja pystymme myös sieltä tekemään hyvällä prosentilla kolmen pisteen koreja, Nikkilä analysoi SuomiKoris-sivustolle.

”Zeus” nostaa esiin myös ennakkoluulottomasti vastuuta kantaneet nuoremmat pelaajat.

– Meidän nuoret pelaajat ovat tulleet mukaan uskomattoman hyvin ja he ovat aina valmiita kentälle. Meillä on syvä penkki ja kaikille löytyy penkiltä tuuraaja ja leveä rotaatio on ehdottomasti yksi meidän vahvuuksistamme.

Pyrinnöllä on mielenkiintoinen porkkana kaudella, sillä jokaisesta kolmen voiton voittoputkesta joukkueelle on luvassa ilmainen kanansiipiateria. Nyt Pyrinnön voittoputki on jo 12 ottelun mittainen.

– Kyllä niitä parit ollaan jo joukkueen kanssa syömässä, mutta parit on vielä saamatta, Nikkilä naurahtaa.

Salttu Forsström