Viikonloppuna pelataan erittäin mielenkiintoisia otteluita Korisliigassa. Perjantain ja lauantaina aikana pelataan yhteensä viisi ottelua ja katseet kohdistuvat erityisesti lauantaina Bisons-Pyrintö-otteluun.

Bisonsilla on melkoinen peliputki tällä viikolla, sillä keskiviikkona se oli Ateenassa tulessa Eurocupin ottelussa, perjantaina se saa kotikentälleen vastaansa Korihait ja lauantaina on edessä Pyrinnön kohtaaminen. Perjantain toisessa ottelussa Tapiolan Honka yrittää päästä takaisin voittojen tielle kohtaamalla hienosti EuroChallengen aloittaneen KTP:n Kotkassa.

Lauantaina kolme peliä

Lauantain ehdottomana helmenä on tappiottomien Bisonsin ja Pyrinnön kohtaaminen. Molemmat joukkueet ovat aloittaneet kautensa vakuuttavasti ja edessä onkin kiihkeä kamppailu. Pyrinnön Antti Nikkilä uskoo, että Loimaalta on voitto haettavissa.

– Bisons on ilman muuta kaadettavissa, mutta meidän pitää pelata keskiarvoa parempi ottelu. Huonolla pelillä Bisonsia ei voita. Joskus Korisliigassa tai Baltian liigassa voi voittaa vähän huomallakin pelillä, mutta se ei riitä Bisonsia vastaan, Nikkilä korostaa, SuomiKoris-sivuston haastattelussa.

Pyrintö-peli on loimaalaisjoukkueelle kolmas muutaman päivän sisään ja Nikkilä uskoo, että pelirasitus saattaa näkyä vastustajassa.

– Luulen, että joillakin pelaajilla se saattaa näkyä, mutta heilläkin on laaja materiaali. Emme voi tyytyä siihen, että luulemme heidän olevan väsyneitä, vaan meidän pitää pelata kuin he eivät olisi pelanneet aiempia otteluita, Nikkilä varoittaa.

Yksi ottelun mielenkiintoisista taistelupareista nähdään korin alla, kun Susijengin kaksikko Nikkilä-Tuukka Kotti taistelevat vastakkain. Nikkilä odottaa mielenkiinnolla maajoukkuekollegansa kohtaamista.

– Tuukka on kehittynyt tosi paljon viimevuosina. Emme ole pelanneet vastakkain pitkään aikaan ja viimeksi taisi olla, kun hän pelasi vielä Hongassa. Hänen heittopelinsä on kehittynyt niistä ajoista paljon ja on kiva päästä pelaamaan häntä vastaan nyt tositoimissa pitkästä aikaa.

Nikkilä ei lähde veikkaamaan kumpi kaksikosta ottaa toisesta niskalenkin.

– Se nähdään sitten. Se riippuu siitä kumpi on pelipäällä.

Lauantain muissa otteluissa Namika Lahti saa vastaansa KTP:n ja Kataja isännöi Korikobria.