Pyrintö matkusti ensimmäiseen Baltian liigan vieraspeliinsä eikä sen tahti hiljentynyt kotipeleihin, kun se voitti Tarvas Rakveren selvästi 117-81 (65-33).

Pyrintö karkasi jo ensimmäisellä puoliajalla repäisemällä yli 30 pisteen johdon ja toinen puoliaika mentiin hieman tasaisemmissa merkeissä. Pyrintö onnistui laajalla rintamalla, mutta siitä huolimatta yli 10 pisteen pääsi kuusi pelaajaa. Ottelu oli myös varsin rikkonainen ja Pyrinnöltä peräti viisi pelaajaa sai viisi virhettä ja vastustajaltakin kolme peluria lensi suihkuun ennen peliajan päättymistä.

Kelvin Lewis oli tehokkain 22 pisteellä ja BJ Raymond jäi hänestä pisteen. Yannick Anzuluni (16), Antero Lehto (12), Alex Vaenerberg (12) ja Damon Williams (11).

Pyrintö on voittanut kaikki viisi peliään Baltian liigassa ja seuraavaksi se kohtaa lauantaina Tyco Raplan, joka on lohkossa tällä hetkellä viimeisenä.