Vilpas otti kolmannen peräkkäisen voittonsa Korisliigassa, kun Lapuan Korikobrat kaatui Salohallissa täpärästi 66-64. Helpolla pisteet eivät irronneet, sillä niiden eteen tarvittiin viiden minuutin jatkoaika. Varsinainen peliaika päättyi 60-60, joten mitään korijuhlaa ei Salossa vietetty.

Kotijoukkueen parhaana palkittu Jo Harris piti ottelua fyysisenä.

– Voitimme ottelun isossa päässä. Toisella jaksolla emme osuneet mistään. Kun mikään ei uppoa, täytyy vaan uskoa omaan tekemiseen ja tehdä asioita, joita olemme treenanneet. Molemmat joukkueet pelasivat kovaa ja tekivät omat runinsa. Yleisölle tarjoiltiin todella fyysinen kamppailu, tiivisti luotettavalla tasolla illasta iltaan jatkava Harris Vilppaan tiedotteessa.

Valmentaja Mikko Tupamäki lupasi, että ensi viikolla palataan videoiden pariin.

– Voittoa täytyy aina arvostaa, mutta se olikin ainoa hyvä asia tänään. Puolustukseemme olen tyytyväinen, mutta korinteko toisella puoliajalla oli hemmetin vaikeaa. Kunnia Lapuan puolustukselle, mutta missasimme liikaa vapaita paikkoja. Ehkä parempi näin, nyt voimme oppia tästä jotain. Täytyy palata videoiden ääreen ja katsoa mitä täytyy tehdä paremmin, Tupamäki pohti.

Vilpas hävisi levypallot 44-49, mutta oli niskan päällä pallosta huolehtimisessa. Vilpas voitti menetykset 13-24. Onko päävalmentaja tyytyväinen?

– En. Ei 13 menetystä ole huonosti, mutta en ole tyytyväinen tapaan, millä ne tulivat. Ainakin 4-5 menetystä tuli pakottamattomista tilanteista, joissa puolustuksella ei ollut mitään tekemistä, harmitteli Tupamäki.