Sasu Salinin Union Olimpija koki kirvelevän tappion lauantaina jatkoajalla Cedevitalle. Olimpijan ottelun ykkösmies näki joukkueensa esityksessä hyviä puolia tappiosta huolimatta.

Olimpija oli ottelussa pitkään niskan päällä, mutta Cedevita tuli viimeisellä neljänneksellä ohi, kunnes Salin tasoitti kolmosella ja lopulta ottelu meni jatkoajalle. Siinäkin Cedevita oli edellä eikä Salinin tasoituskolmonen uponnut viime hetkillä ja näin zagrebilaiset pääsivät juhlimaan voittoa.

Olimpijalla oli allaan kolme erittäin niukkaa voittoa, jotka pääosin olivat ratkenneet viimeisen sekunnin koreilla. Aiemmat voitot olivat tuoneet myös uskoa joukkueelle.

– Kyllä meillä uskoa oli koko ajan. Vielä varsinaisella peliajalla saimme pysäytettyä heidät ja saimme viimeisen heiton ilmaan. Meillä oli hyvä puolustus ja luotto siihen, ettei vastustaja tee koria, Salin kertasi varsinaisen peliajan loppuhetkiä SuomiKoris-sivustolle.

Salinilla oli mahdollisuus tuoda Olimpija tasoihin myös jatkoajalla, mutta tällä kertaa heitto meni ohi.

– Se näytti hyvältä, kun se lähti, mutta ei mennyt tällä kertaa sisään, 18 pistettä ottelussa tehnyt Salin harmitteli.

Olimpijan kone on hiljalleen käynnistymässä, sillä otteet ovat kohentuneet kauden aikana.

– Kyllä se jo näyttää siltä, että osaamme jo vähän pelata. Cedevita on kuitenkin kärkijoukkueita. Mielestäni olimme tänään hyviä, vaikkemme voittaneetkaan.

Salttu Forsstöm