Tampereen Pyrintö palasi voittojen tielle Baltian liigassa, kun se kaatoi vieraskentällä Tallinnan Kalevin selvästi 95-69 (55-29).

Pyrintö repäisi ensimmäisellä neljänneksellä jo 14 pisteen johdon eikä vauhti juuri hiljentynyt toisella ja peli oli käytännössä taputeltu jo ensimmäisen puoliajan jälkeen. Osku Heinonen oli hurjassa vireessä jo avauspuoliskolla pussittaen kaikki neljä kolmostaan sisään ja keräten 15 pistettä. Antero Lehdon käsi oli myös vireessä keräten puoliväliin mennessä jo 12 pistettä.

Toinen puoliaika oli tasaisempi ja joukkueet tekivätkin pisteitä tasatahtiin. Valmentaja Pieti Poikola kierrätti miehistöään ja kaikki pelurit pelasivat vähintään 13 minuuttia. Itse asiassa vähiten peliaikaa saanut Heinonen oli joukkueensa paras pistemies 21 pisteellä ja Lehto kasvatti ensimmäisen puoliajan pistesaldoaan viidellä. Kelvin Lewis nakutti 12 pistettä ja BJ Raymond 11.

Voitolla Pyrintö vankisti asemiaan lohkonsa kärjessä.