Huippusuosittu Petteri Koponen Basketball Camp toteutuu myös ensi kesänä. Kaikkiaan neljättä kertaa järjestettävä leiri alkaa maanantaina 30.6 ja päättyy torstaina 3.7. Uudeksi leiripaikaksi on valikoitunut Lohjalla toimiva ja koripalloon voimakkaasti panostava Kisakallion Urheiluopisto ja urheiluopiston uusi upea Susi Training Center.

Petteri Koposen Basketball Camp tarjoaa lapsille ja nuorille (s. 99 – 04) huipputason koripallo- ja liikuntaelämyksiä sekä lämmintä yhdessäoloa. Leirin rehtorina toimii naisten koripallomaajoukkueen päävalmentaja Anton Mirolybov, joka on koonnut Suomen koripallon huipulta korkeatasoisen valmentajaryhmän leirille.

– Olen ollut aiemmilla leireillä joka sekunti onnellinen. On aivan mahtavaa saada jakaa koriselämyksiä lasten kanssa neljän päivän ajan. Leiri on meille ohjaajille yksi vuoden iloisimmista ja rakkaimmista hetkistä, kertoo Petteri Koponen.

– Olemme iloisia, että Petteri tulee junioreiden kanssa Susi Training Centeriin harjoittelemaan. Kisakallio tarjoaa loistavat puitteet niin koripallotreeneihin kuin oheisohjelmiin, kertoo Kisakallion Urheiluopiston markkinointipäällikkö Harri Hollo.

Leirille mahtuu mukaan kaikkiaan sata lasta. Vuoden 2013 leiri varattiin loppuun muutamassa tunnissa. Ilmoittautumisesta, leirin tarkemmasta ohjelmasta sekä luvassa olevista iloisista yllätyksistä tiedotetaan Kisakallion internet-sivuilla (www.kisakallio.fi) ja leirin sekä Kisakallion Facebook-profiileissa joulu- ja tammikuun aikana.