Vilpas hävisi torstaina KTP:lle vieraissa eikä pystynyt vastaamaan kotkalaisten vahvaan pelaamiseen. Vilppaalle ottelu oli kolmas kuuden päivän sisälle ja se valitettavasti näkyi huonona energiana kentällä.

Edellispelissä Vilpas haastoi tosissaan Bisonsin voitosta, mutta torstaina KTP oli selkeästi niskan päällä. Vilppaan into ja energiat jäivät Loimaan liikuntahallin parketille, siksi väkinäistä pelaaminen oli. Jalat eivät pysyneet kotkalaisten mukana oikein missään vaiheessa ja siitä kertoo murheelliset 94 päästettyä pistettä.

– Pyrintöä, Karhua ja Loimaata vastaan päästimme omaan päähän aivan erilaisia lukemia. KTP latoi 94 pistettä eli ongelmat löytyivät tänään puolustuspäästä. Ei oltu taaskaan valmiita heti alusta lähtien. Ollaan oltu kovassa otteluputkessa ja nyt huilataan pari päivää ja siirretään katseet Lahden kaatoon, totesi Mikko Tupamäki Vilppaan sivujen mukaan.

Vilppaan selkeä ykkönen oli 20 pistettä upottanut Eero Lehtinen.

– KTP pääsi tänään liian helpolla, emme pystyneet puolustuspäässä samaan kuin aiemmissa peleissä. Kotka pelaa fiksusti hyökkäyspäässä, emme pystyneet vastaamaan siihen, Lehtinen harmitteli.