Eurocupin jatkolohkon ottelut käynnistyivät ja suomalaisittain avauskierroksen ottelut olivat kaksijakoisia, sillä Petteri Koposen Himki haki hienon voiton Sienasta ja Sasu Salinin Olimpija taipui niukasti Hapoel Jerusalemille.

Himki haki kovasta paikasta maukkaan voiton kaadettuaan vieraissa Sienan 75-69 (37-35). Himki repäisi ratkaisevan eron kolmannella neljänneksellä vieden sen nimiinsä 21-13. Koponen oli joukkueensa ratkaisuhahmoja Himkin repiessä eroa upottamalla kolmosen pohjaan ja neljännen jakson alussa hän teki korin ja sitä pisti sisään sitä seuranneen vaparin. Yhteensä Koponen sai tililleen 12 pistettä ollen joukkueensa toiseksi paras pistemies.

Salinin Olimpija koki ensimmäisen kotitappionsa Eurocupissa, kun Hapoel Jerusalem kävi ryöstöretkellä 69-66 (36-34)-voitolla. Vierailijat olivat koko ottelun hieman niskan päällä ja näyttivät jo karkaavan voittoon viimeisen neljänneksen alkupuolella. Salin otti kuitenkin ohjat käsiin upottaen kolme kolmosta sisään tuoden Olimpijan rinnalle ja ohi. Hapoel oli kuitenkin loppuhetkillä terävämpi upottaen ratkaisuheittonsa ja näin Olimpija joutui nuolemaan kitkeriä haavoja. Salin oli joukkueensa paras pistemies tehden 19 pistettä.