Korisliiga jatkuu perjantaina yhdellä ottelulla, kun härkäviikkoa pelaava Pyrintö isännöi Lappeenrannan Namikaa. Lauantaina vuorossa on neljä ottelua ja katseet kiinnittyvät Loimaalle jossa viime vuoden finalistit Bisons ja KTP iskevät yhteen.

Pyrintö pelaa kolmannen Korisliigan ottelunsa tällä viikolla, kun se isännöi Lappeenrannan Namikaa. Tamperelaisilla on alla voitot Lahden Namikasta ja Bisonsista ja nyt Pyrintö hakee viikolle hattutemppua.

Lauantain mielenkiintoisin ottelu pelataan Loimaalla, kun Pyrinnölle kotisalissaan viikolla hävinnyt Bisons saa vastaan EuroChallengessa Bakken Bearsin voittaneen KTP:n. Loimaalaiset pyrkivät palaamaan voittojen tielle kauden ensimmäisen kotitappionsa jälkeen.

– Valmistaudumme seuraavaan peliin kuin mihin tahansa muuhunkin peliin. Meidän täytyy katsoa videoita ja huomioida mitä virheitä teimme edellispelissä ja korjata ne seuraavaan peliin, Bisonsin päävalmentaja Greg Gibson valottaa.

KTP:lla on allaan taisteluvoitto EuroChallengessa ja myös Gibson iloitsi kotkalaisten hienosta voitosta. Hän ei kuitenkaan hätkähdä itseluottamusta uhkuvia kotkalaisia.

– Jokainen joukkue tulee meitä vastaan pienen ylimääräisen latauksen kera, joten siinä ei ole mitään erikoista. Olen erittäin iloinen KTP:n voitosta. Jokainen eurokentillä otettu voitto tuo lisää näkyvyyttä suomalaiselle koripallolle maailmalla. KTP on erittäin hyvä joukkue ja pelaa tällä hetkellä hyvin ja heillä on paljon itseluottamusta, Bisons-luotsi kehuu.

Pyrintöä vastaan Bisons ei pystynyt kääntämään ottelua edukseen, vaikka piti lankoja tukevasti käsissään. Siihen Gibson haluaa muutosta.

– Ensimmäisen kerran tällä kaudella viimeisen neljän aikana olimme huonoja. Olemme pystyneet kääntämään tällä kaudella tiukkoja pelejä sekä Korisliigassa että Eurocupissa, mutta nyt ensimmäistä kertaa henkinen kanttimme petti. Johdimme peliä vielä reilut neljä minuuttia ennen loppua yhdeksällä pisteellä eikä siihen ole mitään tekosyitä miksi menetimme johdon. Meidän täytyy tarkastella mikä meni pieleen ja korjata se, Gibson korostaa.

Lauantain muissa otteluissa Korikobrat matkustaa Hongan vieraaksi, Kataja saa kotikentälleen Kouvot ja Karhu isännöi Namika Lahtea.