Pudotuspeleihin tiensä selvittänyt Tapiolan Honka kohtaa päätöskierroksella Tapiolassa Namika Lappeenrannan. Ottelun panos on Hongan kannalta siinä, että voitolla joukkue varmistaa runkosarjan kuudennen sijan.

Hongan huolena pudotuspelien alla ovat avainpelaajien loukkaantumiset. Anton Odabasi on varmuudella pois kokoonpanosta, Tero Laitisen ja Villematti Kopion pelikunto keskiviikkona on arvoitus. Mitään riskejä puolikuntoisten pelaajien kanssa ei varmasti tässä vaiheessa kautta oteta. Joni Herralalle, Kimmo Muuriselle, Henri Niemistölle ja Ilkka Sirolalle lienee siis luvassa vastuuta.

Lappeenranta pääsee Espooseen pelaamaan ilman paineita. Kovan jenkkikolmikon johdolla joukkue haluaa varmasti päättää kauden voitokkaasti.

– Meidän pitää saada oma juoksupeli rullaamaan. On tärkeää, että emme tyydy pelkästään hyppyheittoihin vaan menemme koria kohti. Puolustuspäässä Lappeenrannan palloscreen-pelin pysäyttäminen on ykkösasia. Greg Logins täytyy pitää irti levypalloista ja Todd Brownia ei saa päästää kuumaksi, Hongan päävalmentaja Pekka Salminen listaa Hongan sivuilla.