Mikko Koiviston edustama Royal Hali Gaziantep päihitti sunnuntaina Italian Bolognassa pelatussa EuroChallengen pronssiottelussa unkarilaisen KK Szolnoki Olaj’n pistein 87–75 (32–36, 68–68) ja päätyi Euroopan kolmossarjan kolmossijalle.

Gaziantep otti EuroChallengen pronssiottelun haltuunsa kolmannella jaksolla nousemalla 43–35-tappioasemasta jakson päätteeksi 49–58-johtoon. Unkarilaiset rynnivät kuitenkin vielä päätösneljänneksellä 11 pisteen takaa 68–68-tasatilanteeseen varsinaisen peliajan päätteeksi.

Turkkilaiset iskivät kuitenkin heti jatkoajan alussa kolmella perättäisellä kolmosella, jotka pudottivat unkarilaiset kyydistä. Näin Gaziantep pääsi rullailemaan EuroChallengen pronssille 12 pisteen kaulalla.

Koivisto kirjautti voittajille seitsemässä minuutissa yhden levypallon. Kausikeskiarvoikseen Koivisto merkitsi viidessä ottelussa 6,2 pistettä, 0,8 levypalloa ja 0,8 syöttöä per ottelu.

Dejan Borovnjak (16/6) ja Domen Lorbek (16/2/3 syöttöä) kannattelivat turkkilaisjoukkuetta. Unkarin maajoukkueratsu Marton Bader (17/8) oli oman joukkueensa johtotähti.