Stephen Lumpkins on Korikobrien kolmas amerikkalaispelaaja. 24-vuotias Lumpkins on 206-senttinen 4/5 paikan pelaaja, joka tukkii ensi kauden Korikobrien korinalustan.

Yliopistourallaan Lumpkins edusti The American Universitya ja viimeisenä vuotenaan hän oli joukkueensa paras pisteissä (14,2) sekä levypalloissa (9,4).

Viime kausi oli hänen ensimmäinen ammattilaisena, joka kului Hollannin liigassa, Aris Leeuwardenissa. Hollannissa syntyi tilastot 13,1p ja 8,2 levypalloa. Hänelle irtosikin kakkostila levypallotilastossa. Myös keskimäärin 1,5 torjunnalla irtosi sarjan kakkostila. 37 ottelussa hän pelasi keskimäärin 30 minuuttia.

Korikobrilla on aikaisemmat sopimukset Ville Turjan, Tuomas Viertolan, Panu Peltokankaan, Juho Nenosen, Jussi Turjan, Givi Bakradzen ja DJ Richardsonin ja Paul Carterin kanssa. Joukkuetta valmentavat Nenad Stefanovic ja Derrick Crayton.