Kauan ei Kobraleirissä voitu nauttia hienosta KTP:n kaadosta, kun joukkueelle koittaa jo uusi haaste. Vastus ei ainakaan heikkene, kun Kobra-Areenalle saapuu viime kauden mestari Tampereen

Kobrat saalisti maukkaan voiton edellisellä kierroksella sarjajohtaja KTP:stä. Kaikki pelaajat ovat kunnossa ja Stephen Lumpkinskin on nyt saanut alle hyvän harjoitusviikon.

Kobrien päävalmentaja Nenad Stefanovic tiedostaa Pyrinnön kovuuden.

– Pyrintö on viime kaudesta muuttanut pelityyliään, kun Antti Nikkilä ei ole enää pelotteena korin alla. Joukkue pelaa nyt kauempana korista eikä sillä ole perinteistä sentteriä. Damon (Williams) ja Antero (Lehto) ovat joukkueen tähdet, joiden kautta lähes jokainen hyökkäys kulkee, Stefanovic kuvailee Kobrien sivuilla.

Stefanovic korostaa kuitenkin erityisesti oman joukkueensa pelaamista.

– Meidän on kuitenkin hyvä tässä vaiheessa keskittyä enemmän omaan peliin ja tärkeimpänä asiana on saada menetykset kuriin. Mikäli pääsemme omassa pelissämme sille tasolle, mitä pystymme toteuttamaan harjoituksissa, on meillä hyvät mahdollisuudet haastaa Pyrintö. Toki hallitseva mestari on ottelussa suosikkina, mutta peli alkaa kuitenkin tilanteesta 0-0, muistuttaa Stefanovic.