Pyrintö kärsi tiistai-illan ottelussa liettualaisen Pieno Zvaigzdesin vieraana kirvelevän 74-76 jatkoaikatappion. Ratkaisevat pisteet kotijoukkue nakutti kymmenen sekuntia ennen loppusummeria vapariviivalta. Pyrintö pääsi vielä heittämään ottelun voitosta, mutta Antero Lehdon kaukoheitto kimposi raudoista ulos.

Pyrintö oli pitkään voitossa kiinni ja päävalmentaja Pieti Poikola harmitteli otteluun lipsumista.

– Pelasimme ensimmäiset kolme erää ja etenkin ensimmäisen puoliskon oikein hyvällä intensiteetillä ja saimme mukavasti energiaa penkiltä. Saimme ajoittain vastustajan ulos omasta pelistään, mutta ajoittaiset pienet virheemme tarjosivat kaverille nopeita hyökkäyksiä ja pitivät pelin tasaisena. Neljännessä erässä peli näytti jo ratkeavan, mutta emme vain jaksaneet pitää intensiteettiä yllä. Kaveri pääsi muutamalla onnistumisella mukaan ja jatkoajalle, Poikola kertaa ottelua Pyrinnön sivuilla.

– Jatkoaika oli aika erikoista pelaamista, sillä molemmat joukkueet olivat todella puhki. Hetkittäin lopetimme pelaamisen täysin mitä ei vain saisi tapahtua. Otan kyllä tästä tappiosta paljon omaan piikkiini, kun en laittanut lopussa tuoreita jalkoja kentälle. Olin vain niin vakuuttunut, että hoidamme pelin varsinaisella peliajalla ja toisaalta hallitsimme myös käytännössä koko jatkoaikaa viimeistä 15 sekuntia lukuun ottamatta. Tästä pitää vain ammentaa hyvät asiat mukaan ja ottaa erheistä opiksi.