Phoenix Suns ja Detroit Pistons ovat käyneet kauppaa keskenään, kun kolme pelaajaa siirtyy Phoenixista Detroitiin.

Phoenix lähetti Detroitiin Marcus Morrisin, Danny Grangerin ja Reggie Bullockin varausoikeuksia vastaan. Liikkeellä Phoenix yrittää vapauttaa palkkarajaa, jotta se saisi houkuteltua LaMarcus Aldridgen riveihinsä. Phoenix on osoittanut olevansa tosissaan, kun he aiemmin hankkivat Tyson Chandlerin ja tekivät jatkosopimuksen Brandon Knightin kanssa taatakseen Aldridgelle iskukykyisen joukkueen.

Morris tilastoi viime kaudella keskimäärin 10,4 pistettä ja 4,8 levypalloa. Grander aloitti kauden Miamissa 6,3 pisteen ja 4,9 levypallon keskiarvolla ennen kuin siirtyi Phoenixiin, mutta loukkasi polvensa eikä pelannut joukkueen riveissä. Bullock heitti viime kaudella 1,9 pistettä keskimäärin Phoenixille.