Jo aiemmin kaikkien aikojen EM-pistetilastossa ykköseksi noussut Tony Parker nousi torstain välierässä Espanjaa vastaan myös kaikkien aikojen syöttötilaston ykköseksi.

Jo aiemmin Parker ohitti kreikkalaisen Nikos Gallisin kaikkien aikojen piste-ennätyksen ja Espanjaa vastaan hän kiilasi liettualaisen Sarunas Jasikeviciusin ohi syötöissä. Jasikevicius syötti EM-uransa aikana 219 korisyöttöä ja Parkerin kuusi korisyöttöä Espanjaa vastaan nostivat hänet nyt lukemaan 224.

Parker ei välttämättä saa nauttia ennätyksestään kovin kauaa, sillä Serbian Milos Teodosic on kovaa vauhtia tulossa hänen takanaan. Viisi vuotta Parkeria nuorempi Teodosic on tällä hetkellä antanut 174 korisyöttöä. Edellisessä ottelussa Turkkia vastaan Teodosic antoi peräti 14 korisyöttöä, joka on uusi EM-kisojen yhden ottelun ennätys.