Kouvot on tehnyt alkavan pelikauden kattavan sopimuksen amerikkalaistakamies David Gonzalvezin kanssa.

27-vuotias Richmond-yliopiston kasvatti pelasi viime kaudella Korisliigaa Namika Lahden riveissä. Vuonna 2010 ammattilaisuransa aloittanut Gonzalvez on Suomen lisäksi pelannut Ranskan Pro B:ssä sekä voittanut niin Itävallan kuin Hollanninkin mestaruuden.

Kouvojen ykköskäskijä Jyri Lehtosen mukaan joukkueen ulkomaalaispelaajien rekrytoinnissa on tällä kaudella korostettu erityisesti pelaajan luonnetta ja puolustusosaamista. Ominaisuuksia, joissa Lehtonen sanoo Gonzalvezin olevan erittäin vahva.

– David on huippupuolustaja ja todellinen taistelija sekä esimerkillinen joukkuekaveri. Hän oli listojemme kärjessä toukokuusta lähtien, joten olemme iloisia, että saimme hänet riveihimme edes tässä vaiheessa, Lehtonen sanoo Kouvojen sivuilla.

Kouvot hakee vielä yhtä ulkomaalaispelaajaa.